Vores vision er at sælge lamper, som holder over tid – både når det gælder kvaliteten og designet på armaturerne. Lamperne skal være et smykke på facaden, som adskiller sig gennem tid og rum!

Vi fremstiller også lamper efter gamle forlæg, som vi har fundet i Sverige og det øvrige Norden. Forlæggene til armaturerne er gamle modeller fra slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Vi støber både i støbejern, aluminium og messing. Vi har også en del pladebearbejdning på en række af vores armaturer, som kræver det.

Vores produkter er fremstillet efter tidstypiske forlæg, men vi har også helt nye modeller, som er mere moderne i stilen. Produkterne er CE-mærket, og har to års garanti, medmindre andet er angivet.

Vores messinglamper har en enestående kvalitet, og passer også udmærket i et kystmiljø, hvor saltholdet i luften er højt, og det ellers kan være svært at finde armaturer, som holder i et sådant miljø.

Vil du have hjælp til at finde passende armaturer til dit hus eller projekt, så er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig videre!